Співачка OLENA USENKO презентує нову пісню та казковий мультик про новорічне диво

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Співачка OLENA USENKO презентує нову пісню та казковий мультик про новорічне диво
Співачка OLENA USENKO
Пресслужба

Співачка OLENA USENKO презентує новорічну пісню “Щаслива ніч”.

Читайте такожПанас Буйний присвятив пісню фанаткам
Автором пісні виступила сама виконавиця разом із Єгором Горловим, з яким вони співпрацювали над піснею «ТАТУ», а також працюють над альбомом.

«Щаслива ніч» – це переосмислення співачкою найтеплішого та найказковішового свята – Нового року. За традицією, українці святкують це св’ято в родинному колі, вбирають ялинку, накривають святковий стіл і збираються разом із родичами та друзями коло столу. Саме про такі життєві та сімейні цінності співає OLENA USENKO.

Разом із піснею Олена презентувала анімоване відео, виконане в стилі новорічного казкового мультфільму. Відео пронизане теплом, добротою та сімейними цінностями. Прототипом героїв мультику стала Олена та її родина: брат, батьки, бабуся та дідусь. За сюжетом Олена з братом наряджають ялинку, мама готує, тато – обирає телевізійні програми, а дідусь із бабусею завітали до них у гості, щоби у родинному колі зустріти Новий рік.

Я мрію і вірю, що моя пісня «Щаслива ніч» об‘єднає усіх людей, і в кожній родині запанує щастя, любов та мир. Новий рік – час для дива. Тож хай велика мрія кожного українця здійсниться у новому році та усі рідні люди, які далеко, об‘єднаються за одним столом. Хай ця ніч стане для нас усіх щасливою.

Окрім родини Усенків, ще головним персонажем у відео є «Новорічна зірка», що є символом здійснення бажань, нашої віри в перемогу та нашої сильної єдиної України.

Саме родина співачки є символом єдиної та щасливої сім'ї, де в кожній оселі панує благополуччя, злагода та затишок. Єдине, чого не вистачає та що є новорічним бажанням кожної родини, – це мир.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK