«Емі Вайнхауз: Back to black»: прем’єрний показ довгоочікуваного байопіку у Києві

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

«Емі Вайнхауз: Back to black»: прем’єрний показ довгоочікуваного байопіку у Києві
«Емі: Back to black»: прем’єрний показ довгоочікуваного байопіку у Києві
B&H

9 квітня у кінотеатрі «Оскар в ТРЦ» Gulliver відбулася прем’єра байопіку про легендарну Емі Вайнгауз. Серед гостей — співачка Ne Ta, екстрасенс Макс Гордєєв, співак та актор LOGVIN та інші.

Читайте також«Материнський інстинкт»: в столиці відбулася зіркова прем'єра преміального психологічного трилера
«Емі Вайнхауз: Back to black» – біографічний драматичний фільм 2024 року, заснований на житті британської співачки Емі Вайнгауз, яка зіграна Марісою Абелою. Фільм зняв Сем Тейлор-Джонсон, а сценарій написав Метт Ґрінгалґ. Окрім Маріси Абели головні ролі виконали Джек О'Коннелл, Едді Марсан і Леслі Менвілл.

Після смерті Вайнгауз 2011 року кілька режисерів намагалися зняти біографічні стрічки, але жоден з них не домігся свого. Емі довгий час боролася з алкогольною залежністю, але неодноразово відмовлялася від психіатричної допомоги, оскільки вважала, що це вплине на її творчі здібності. 

Друге розслідування смерті співачки підтвердило, що вона померла від отруєння алкоголем після періоду утримання від зловживання – на піку своєї слави Емі була знайдена мертвою в своїй квартирі в Камдені 23 липня 2011 року.

2018 року спадкоємці Вайнгауз оголосили, що підписали угоду на знімання фільму про її життя та кар'єру. До липня 2022 року StudioCanal розпочала виробництво, а фільмування відбувалися в Лондоні з січня по квітень 2023 року.

В кіно з 11 квітня!


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK