Олександр Педан розповів про Новорічні та Різдвяні свята

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Олександр Педан розповів про Новорічні та Різдвяні свята
Ведучий Олександр Педан
Пресслужба Нового каналу

Ведучий проєктів Нового каналу Олександр Педан розповів, який формат святкування вони з сім’єю планують цього року та які презенти готує рідним.

Читайте такожЛеся Нікітюк зустрілася з бойовими пілотами, які літали на «Азовсталь» та на острів Зміїний
Різдвяні свята вже незабаром. Хтось цьогоріч вирішив взагалі їх не відзначати, хтось переніс дати, а хтось залишив усе як завжди, аргументуючи, що ворог ніколи не забере в українців свято. І це справді так! Планами на це Різдво поділився ведучий проєкту Improv Live Show, що виходить на YouTube-каналі Нового, Олександр Педан.

Риторичне питання – святкувати чи ні? Я про це спілкувався з сім’єю і рідними. Та навіть з військовими. Вони у бліндажах прикрашають ялинки і тим самим показують, що роблять все, аби наші діти мали свята і позитивний настрій. Ворог не може забрати дитинство в наших дітей! – говорить Олександр. – Що стосується нас, то всі свята, зокрема День святого Миколая, Різдво та Новий рік, який краще називати Маланки, ми будемо відзначати. Але у сімейному колі. Я проти пишних святкувань та викидання зайвих грошей. Але посидіти з родиною вдома за вечерею – абсолютно правильне рішення, на мою думку. Як не буде світла, то при свічках. Чому ні? Це об’єднує, надихає, відволікає й мотивує. Здаватися ми не збираємося, тому святкувати теж будемо.

Олександр Педан з родиною / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожСпівачка SHADU вразила виконанням відомої колядки
До подарунків у родині Педана ставляться серйозно та раціонально.

Цьогоріч були дрібні презенти від Миколайчика. А решта – це те, що справді необхідне, – розповідає Педан. – Ми домовляємося, перепитуємо, що кому треба. А ще пишемо одне одному віш-листи, і це найзручніше. Зараз раціональний час. Тож якщо й купувати щось, то не викидати гроші, а брати корисні та потрібні речі.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK