Оля Цибульська розповіла, як знайомила сина з друзями-захисниками

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Оля Цибульська розповіла, як знайомила сина з друзями-захисниками
Співачка Оля Цибульська
Пресслужба Нового каналу

За лаштунками розважального шоу «Хто зверху?» співачка Оля Цибульська розповіла про виступи для військових.

Читайте такожТОП вчинків Лесі Нікітюк, які змусили нас любити її ще більше
Багато українських артистів їздять до військових, аби виступами та спілкуванням підняти настрій та бойовий дух. Серед них і співачка Оля Цибульська

За лаштунками ігрового шоу «Хто зверху?», яке щочетверга о 20:00 показує Новий канал, зірка розповіла, як захисники реагують на її концерти.

Сьогодні виступати перед військовими – це наче перед богом, – ділиться думками артистка. – Перші концерти давалися мені складно. Я плакала… Особливо коли розуміла, що ці люди завтра виїжджають на передову. Намагалася підібрати правильні слова, музику. Але з часом звикла, бо захисники завжди підходять та обіймають. Вони кажуть, що пісні додають їм наснаги та сил. Тож для мене завжди велика радість і честь провести час разом із військовими.

Оля Цибульська з чоловіком та сином / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожPOSITIFF розповів про свої романтичні вчинки
Оля Цибульська активно залучає до спілкування з українськими захисниками свого 8-річного сина. Для хлопчика вони – справжні супергерої!

Нестор мав честь познайомитись із моїми друзями-військовими та потиснути їм руку, – розповідає співачка. – Я йому пояснювала: «Дивись, які круті люди нас захищають. У країні – повномасштабна війна, і небезпека є завжди. Але наша армія неймовірна, і там неймовірні хлопці та дівчата. Можеш не хвилюватися. Вони захищають дітей, ти в безпеці». Після цієї інформації в сина з’являється усмішка і велике натхнення. Він каже, що в школі діти активно обговорюють такі теми. А Нестор розповів однокласникам: «Мама мене познайомила зі справжніми зірками – з військовими».

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK