Артем Пивоваров розповів, що йому допомагає подолати стрес та віднайти внутрішній баланс

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Артем Пивоваров розповів, що йому допомагає подолати стрес та віднайти внутрішній баланс
Співак Артем Пивоваров
Пресслужба Нового каналу

Як Артем Пивоваров налаштовується на концерти?

Читайте такожЗірка «Ліги Сміху» Віктор Розовий на фронті отримав важке поранення
Як впоратися з тривожністю? Одне з найпопулярніших запитань українців протягом останніх років, яке з кожним днем великої війни стає дедалі актуальнішим. На жаль, ми звикли жити в постійному стресі. Та все ж треба знаходити шляхи подолання хвилювання та негативних емоцій. 

Лайфхаками стабілізації внутрішнього стану поділився український артист Артем Пивоваров.  

Мені дуже пощастило, бо маю один з найсильніших стимулів, яке придумало людство, – це музика. Музика завжди допомагає мені переключатися. Я поринаю в зовсім інший світ, інший вимір. І там намагаюся вирівнювати той баланс, до якого ми всі намагаємося приходити під час повномасштабного вторгнення. Мені пощастило, що моя професія – це не зовсім робота. Як казав Конфуцій: «Знайди собі роботу до душі, і ти ніколи не будеш працювати», – каже Артем за лаштунками шоу Нового каналу «єПитання». – Ще допомагає література. Нещодавно прочитав не дуже популярну книгу «Тибетська книга мертвих». Якщо брати щось більш художнє й відоме, то мені подобається Джек Лондон «Мартін Іден».

Співак Артем Пивоваров / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожУчасник проєкту «Поле» розповів про оборону Луганщини
Що робить Артем, щоб віднайти рівновагу та «зловити» правильний настрій перед виступом? 

Ми обов'язково всією командою обіймаємося. Були ситуації, коли не встигали зробити цей ритуал, і тоді відбувалися конфузи. Тому ми намагаємося завжди обмінятись енергією та насититися під час обіймів, щоб потім віддати все це людям, – говорить Пивоваров. – Що стосується мене особисто, то ще перед виходом до команди я налаштовуюся медитаціями або дихальними практиками. Також практикую цвяхостояння. Все, щоб привести себе в бойовий стан. Публіка хоче сприймати артиста таким, яким звикла. А ми ж усі живі люди, в нас буває різний настрій. Тож аби «вирівняти» себе й повернути в дієвий баланс, я завжди налаштовуюся самостійно.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK