«Хто знає?»: учасник Ігор Нескорених розповів про сімейні правила

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

«Хто знає?»: учасник Ігор Нескорених розповів про сімейні правила
Учасник Ігор Нескорених Олександр Маковей на зйомках
Пресслужба Нового каналу

Учасник Ігор Нескорених Олександр Маковей розповів про час із рідними.

Читайте такожЮрій Ткач розповів про корисні звички планування
Головною мотивацією для ветерана війни Олександра Маковея є його сімʼя. Разом із дружиною він виховує доньку Анастасію й сина Сашу. Однак через службу, різноманітні зустрічі та форуми Олександр не може приділяти рідним стільки часу, скільки б він хотів. 

За лаштунками шоу «Хто знає?», яке Новий канал показує щовівторка о 20:00, захисник розповів, як проводить вільні дні з найближчими.

Моїй доньці 16 років, а синочок народився лише 2022 року. Взагалі в нашій родині багато ритуалів. Але через війну складно втілити чи навіть запланувати їх. Приміром, кожні вихідні ми стараємося проводити в сімейному колі. Іноді до нас приїжджають ще й друзі та родичі, – каже Олександр Маковей. – До того ж зараз у мене почалося бурхливе життя: служба, соціальні проєкти, форуми, різні зустрічі. Тож якщо зʼявляється вільна годинка, я намагаюся провести її з близькими. Це святе! Діти швидко ростуть, хочеться набутися з ними.

Читайте такожЗлата Огнєвіч розповіла про вчинки від шанувальників, які запам’яталися їй найбільше
Олександр пішов захищати країну ще 2014 року. На той час його доньці було лише три роки.

Через це Настя майже не бачила мене. Тому я намагаюся надолужити втрачене з рідними, максимально приділяти їм час, – зазначає захисник. – Зараз часто граюся з синочком. Дружина прокидається раніше за мене, тож приносить Сашу до мене, а я його розважаю. Улюблена гра сина: він відходить, я його кличу, а потім ми разом біжимо обійматися назустріч один одному. І так повторюється багато разів (усміхається).

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK