Фільм Юрик дивитися онлайн від 24.08.2023

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Фільм Юрик дивитися онлайн від 24.08.2023
Фільм Юрик дивитися онлайн від 24.08.2023
instagram.com/stbua

24 серпня на СТБ і на нашому сайті TV.UA в ефір вийшла прем'єра фільму Юрик. Воєнну драму Юрик від 24.08.2023 дивіться онлайн на сайті TV.UA.

Читайте такожСвіт навиворіт. Колумбія: дивитися 8 випуск онлайн (ефір від 21.04.2023)
У День Незалежності України телеглядачі побачили зворушливу воєнну драму «Юрик», засновану на реальній історії 11-річного хлопчика, який, рятуючись з охопленого війною Маріуполя, 15 днів добирався кордону України.

Війна у жахливий спосіб знищила щасливу родину Юрика: батько, дідусь і молодша сестричка загинули під час ворожих обстрілів. Одного дня мама зрозуміла, що у рідному місті Юрику загрожує небезпека бути вивезеним окупантами до росії. Заради сина вона приймає найважче у своєму житті рішення – відірвати від себе дитину, аби він врятувався і мав змогу жити у безпеці у родичів в Естонії. Сама ж залишається в Маріуполі, в підвалі їхнього будинку, доглядати хвору бабусю.

Самотужки, з номером телефону мами на спині, Юрик триматиме свій шлях до рятівного кордону: потягом, автомобілем, з військовими у БТРі, під обстрілами та окупованими містами, знаходячи короткий відпочинок у добрих людей. Дорогою війни його проведе сила любові. І протягом усього шляху він згадуватиме слова мами: «Доки живеш ти – житиму я».

Дивіться онлайн фільм Юрик від 24.08.2023.

Телеканал СТБ вилучив поточну версію «Юрика» з доступу і доручив виробнику фільму ОSNOVAFILM production внести значні зміни. Мають бути виключені будь-які згадки Маріуполя як місця, в якому розгортаються події і не використовуватись назви інших українських міст, що знаходились чи тимчасово знаходяться під російською окупацією. Художня стрічка має включати в себе документальний постскриптум, що відобразить реальні факти про масштаб російських злочинів та жертв серед мирного населення і не містити проявів інших організацій, в частині висвітлення евакуаційного процесу.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK