Сергій Притула зробив гучну заяву про своє ТБ-майбутнє

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Сергій Притула зробив гучну заяву про своє ТБ-майбутнє
Ведучий Сергій Притула
Пресслужба Нового каналу

Відомий волонтер, засновник Благодійного Фонду і ведучий проєктів Нового каналу Сергій Притула дав найвідвертіше інтерв’ю за час повномасштабної війни.

Читайте такожОлександр Педан розповів про Новорічні та Різдвяні свята
Ведучий Сергій Притула – знову на інтерв’ю в Маші Єфросиніної! Цього разу – в рамках її оновленого YouTube-проєкту «Екзамен. Нова реальність‎». У відвертій розмові старі друзі обговорили його професійну та волонтерську діяльність, зокрема скандали навколо використання Фондом благодійних донатів і хейт у соцмережах. 

Під час інтерв’ю Сергій Притула також розповів про особисте життя й серед іншого про те, як війна вплинула на його стосунки з дружиною. Також він згадав своє телевізійне минуле.

У царині, де я працював 17 років, перебування перед камерою заточене на те, щоб викликати в людей позитивну емоцію, усмішку, сміх, регіт, змусити аплодувати, вигукувати: «От, блін, молодець!» А для цього ти повинен мати всередині себе щось, що генерує такий посил. Маєш заходити в кадр на абсолютному позитиві, причому байдуже, що відбувається у твоєму житті. І в мене дуже прокачані ці скіли. Коли я виходив на знімальний майданчик чи на сцену, ніхто ніколи не знав, з чийого похорону я приїхав або які в мене клопоти в сімейному житті. Сама знаєш, що таке зйомки великих проєктів типу «‎Хто зверху?» (Новий канал). Це 150 людей знімальної групи, 200 акторів масових сцен, 12 годин зйомок… І тут ти раптом виходиш і говориш: «Ах і ох, у мене, знаєте, проблеми, я не готовий зараз працювати». Ідіотизм чистої води. Тому це моя сильна сторона – повна атрофація індивідуального нерву в робочому полі, – говорить Притула.

Маша Єфросиніна та Сергій Притула / Пресслужба Нового каналу

Читайте також120 000 грн для дітей, що постраждали від війни! Як пройшов передріздвяний благодійний концерт «МУЗИКА ВІЙНИ»
Чи повернеться Сергій Притула на телебачення? Рішення, як виявилося, вже прийняте. І воно однозначне – вперше за час повномасштабної війни. 

Насправді я дуже вдячний долі й людям, які на певних етапах життя ставали моїми чи то провідниками, чи то партнерами на шляху до вершин у креативній індустрії, зокрема на ТБ. І я з великою радістю прожив 17 років кар’єри телеведучого. У попередніх інтерв’ю на запитання про моє майбутнє на ТБ відповідав: «‎Давайте почекаємо, поки закінчиться війна, а потім вже прийму рішення». Але сьогодні, спираючись на деякі речі, що відбулися за останніх кілька тижнів, можу тобі з упевненістю сказати, що повернення до розважального телебачення не буде ніколи, – поділився Сергій.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK